Clima & Incalzitoare suplimentare

si incalzitoare suplimentare

9MYCqb7enueTcMDb

Clima & Incalzitoare suplimentare

Service A/C pentru orice model de autovehicule, microbuze, camioane, utilaje agricole, autocare.

Incarcare cu freon a instalatiei de climatizare a autovehiculelor in cantitatea optima necesara functionarii corecte. Inlocuire integrala a freonului din instalatia de climatizare (vacuum + introducere freon). Identificare a eventualelor pierderi/scurgeri de freon cu solutie de contrast UV. Curatare a instalatiei de aer conditionat.
Proces complet automat: inlocuire refrigerant,test presiune, vacuumare, verificare, completare ulei proaspat si aditiv UV.

Sistemul de climatizare este un element de confort pentru șoferul profesionist, oferindu-i acesta confortul termic necesar pentru a-și exercita meseria în cele mai bune condiții. De aceea, service-ul nostru este dotat cu echipamente moderne de evaluare și identificare a problemei sistemului de climatizare, eventualele scurgeri de freon din rețea și repararea rapidă a problemei.

Pe lângă sistemele de climatizare din cabinele camioanelor de transport marfă, din autocare, autobuze și alte vehicule comerciale, revizuim, diagnosticăm și reparăm instalațiile de frig din remorci se semiremorci.

De asemenea, asigurăm și servicii de mentenanță a acestor instalații de climatizare prin operațiuni de curățare și spălare a circuitelor interioare. Este recomandat ca această operațiune să fie efectuată periodic, în funcție de recomandările producătorului. Igienizarea circuitului climatizării asigură în habitaclu un aer curat și sănătos, fără bacterii.

Este recomandată verificare sistemului de climatizare o dată la doi ani pentru a i se asigura funcționarea optimă. În cazul unui volum redus de freon, există riscul suprasolicitării compresorului și a defectării acestuia.