Despre Noi

alfa_star_service_camioane
Alfa Star Service
este rezultatul unei experiențe de peste 25 de ani în domeniul transportului. Timp de peste două decenii am asigurat excelența în ceea ce privește serviciile de transport naționale și internaționale de mărfuri și persoane. În tot acest timp, ne-am confruntat cu cele mai diverse probleme tehnice la mașinile din flota noastră, probleme pe care experiența ne-a învățat cum să le abordăm și să le prevenim pentru a oferi clienților noștri un serviciu de transport de calitate, sigur și, nu în ultimul rând, confortabil.

Am colaborat cu o serie de service-uri specializate care ne-au oferit un suport prompt, dar, la un moment dat a intervenit nevoia de a gestiona problemele tehnice „in house” pentru o remediere mai rapidă a eventualelor probleme care ar fi putut să apară. În același timp, experiența în domeniul transporturilor, tot ceea ce am învățat de-a lungul celor 25 de ani, ne ajută să propunem clienților care apelează la service-ul nostru pachete de servicii personalizate, dar și o consultanță tehnică specializată, astfel încât vehiculele de transport marfă și persoane să aibă intervale de exploatare extinse între revizii și reparații.

Un autocar, un autobuz sau un camion utilizat în regim intensiv este supus unei uzuri rapide dar, respectarea unor reguli personalizate de exploatare și mentenanță pot genera un impact important asupra rentabilității vehiculului. În transporturi rutiere, o mașină indisponibilă generează pierderi, așa că specialiștii noștri își pun expertiza în slujba clientului pentru a maximiza eficiența vehiculelor de transport.

Investiția într-un service ultra modern cu aparatură de ultimă generație și oameni specializați în diferite ramuri ale reparației și întreținerii vehiculelor de transport a devenit o prioritate din momentul în care am realizat că avem expertiza necesară pentru a oferi asistență tehnică de calitate. Deși această piață este una extrem de concurențială, experiența acumulată „de cealaltă parte a baricadei” este, considerăm noi, avantajul competitiv care ne recomandă.

Demersurile noastre de specializare nu se opresc la construcția și dotarea service-ului, ci continuă permanent cu sesiuni de instruire a specialiștilor. Tehnologia evoluează într-un ritm rapid, așa că actualizare cunoștințelor în domeniul inovațiilor de pe segmentul vehiculelor de transport persoane și marfă sunt o preocupare permanentă.

Obiectivul major este să câștigăm cote de piață pe segmentul de service specializate pentru autocare, autobuze și camioane în partea regiunea de vest, consolidându-ne astfel baza de dezvoltare pentru a putea oferi o acoperire la nivel național.

Perseverența, profesionalismul, promptitudinea și specializarea permanentă sunt principiile pe care ne bazăm pentru a ne atinge obiectivul.

Povestea Alfa Star Service nu este completă fără clienți mulțumiți care utilizează mașini de transport impecabile din punct de vedere tehnic. Contactați-ne pentru o programare, un sfat sau o recomandare. Specialiștii noștri sunt pe recepție și pot oferi informații documentate despre orice tip de autovehicul din gama celor de transport marfă și persoane.